Etusivulle
Kori: 0,00 (0 tuotetta)
RUTI-kuivikkeet
Täysin kotimaiset RUTI-tuotteet valmistetaan Karstulassa puunjalostusteollisuuden puhtaista sivutuotteista. RUTI-eläinkuivikkeet pitävät hyöty- tai lemmikkieläimesi kuivana ja terveenä. Luonnon puhtaista raaka-aineista valmistettu RUTI-kuivike on turvallinen ja ympäristöystävällinen valinta.
Ruti-Rex kopinpehmike
25,00 / pkt sis.alv.
Myyntierä 1 pkt
1 pkt = 25,00 €
21.0 pkt hintaan 22,50€/pkt
Lastuvillasta kehitetty erikoiskuitu ulkokoirille.Havupuukuitu toimii eristeenä ja kuivattaa tehokkaasti koiran kostean turkin. Pakkauksen paino 8-12kg. 21 pkt/paalia lavalla.
Lisää pkt
Ruti-kuivikepuru
10,00 / pkt sis.alv.
Myyntierä 1 pkt
1 pkt = 10,00 €
30.0 pkt hintaan 9,00€/pkt
RUTI-Kuivikepuru on kotimainen, hygieeninen ja erittäin imukykyinen kutterinlastu, joka valmistetaan havupuusahatavarasta. Kuivikepuru on pehmeä ja lämmin, tasalaatuiseksi seulottu turvallinen kuivike. Se soveltuu kuivikkeeksi niin tuotanto- kuin lemmikkieläimille.Valkoinen säänkestävä pakkausmateriaali säilyttää kutterin alkuperäisen värin ja tuoksun. Käytetyn kuivikkeen voi hävittää esimerkiksi kompostoimalla. Pakkauksen paino n. 25kg. 30 pkt/paalia lavalla.
Lisää pkt
Ruti-Imux Imeytyspuru
14,90 / pkt sis.alv.
Myyntierä 1 pkt
1 pkt = 14,90 €
30.0 pkt hintaan 13,41€/pkt
RUTI-Imux on kuivaa, pölytöntä ja tasalaatuista vannesahanpurua. Se on erittäin imukykyinen, vaalea ja puulle tuoksuva imeytyspuru. RUTI-Imux on riittoisa ja hygieeninen tuote, joka on käytön jälkeen helppo hävittää. Tasarakeisena erikoisimupuruna RUTI-Imux soveltuu nahoitukseen, maa- ja metsätalouden rasvapohjaisten nesteiden imeyttämiseen sekä taimitarhoille peittopuruksi. Se soveltuu myös konekorjaamoiden ja logistiikkaterminaalien ympäristöhuoltoon, ja se imeyttää öljyperäiset nesteet kovien pintojen lisäksi myös vedestä. Säkin tilavuus n.100 litraa. 30 säkkiä lavalla
Lisää pkt