Etusivulle
Kori: 0,00 (0 tuotetta)
Vehnä
Vehnä KWS Mistral , peitattu
0,81 / kg sis.alv.
Myyntierä 600 kg
600 kg = 490,88 €
Huippuvehnä voimaperäiseen viljelyyn. KWS Mistral on päätyypin kevätvehnä, jolta sopii odottaa sekä runsasta että laadukasta satoa. Sen tuhannen jyvän hehtolitran painot ovat huippuluokkaa ja satoisuus kevätvehnien kirkkaimmasta kärjestä. Se on erittäin laonkestävä lajike ja hyötyy voimaperäisestä viljelystä. Satoisin kevätvehnä myllykäyttöön. Erittäin korrenluja lajike. Hyvä vaste jaetulle typpilannoitukselle sadon määrässä ja valkuaispitoisuudessa.
Lisää kg
Kevätvehnä Iisakki peitattu
0,79 / kg sis.alv.
Myyntierä 600 kg
600 kg = 475,54 €
Todella aikainen kevätvehnä. Jyväkoko, hehtolitrapaino, valkuaispitoisuus ja sakoluku ovat hyvällä tasolla. Erittäin laonkestävä . Aikainen, Helmiä päivän aikaisempi. Pakkauskoko: 600 kg/sk
Lisää kg
Vehnä Helmi, LUOMU - LOPPU VARASTOSTA
0,85 / kg sis.alv.
Myyntierä 600 kg
600 kg = 513,00 €
Uutuus. Todella aikainen kevätvehnä myllyvehnän tuotantoon Pohjois-Pohjanmaata myöten. Jyväkoko, hehtolitrapaino, valkuaispitoisuus ja sakoluku ovat hyvällä tasolla. Erittäin laonkestävä ja menestyy hyvin erilaisissa oloissa. Keskimittainen ja lujakortinen. Erinomainen leivontalaatu.
Lisää kg
Kevätvehnä Linnea -LOPPU VARASTOSTA
0,81 / kg sis.alv.
Myyntierä 0 kg
0 kg = 0,00 €
UUTUUS ! LInnea on kevätvehnä, jolta voi odottaa sekä runsasta että laadukasta satoa. Sen valkuaispitoisuus on päätyypin vehnien parhaimmistoa ja satoisuus kevätvehnien kärkeä. Erittäin laonkestävä lajike, joka kestää voimaperäistä viljelyä. Menestyy kaikilla maalajeilla koko kevätvehnän viljelyalueella Etelä-Pohjanmaata myöten.
Lisää kg